Friteuza de 5,2 L Lund 67574 - Informații despre acest produs:
O friteuză multifuncțională fără grăsimi care nu numai că prăjește , ci și dezgheță, încălzește, coace și grătar . Friteuza este recomandata pentru prepararea cartofilor prajiti, a carnii, a pestelui, a legumelor si a fursecurilor.
- Puterea de 1800 W va permite prepararea rapidă a vaselor
- Cu până la 80% mai puțină grăsime decât o friteuză standard
- Capacitate coș: 5,2 l
- Capacitate bol: 8 l
- Încălzire rapidă și distribuție uniformă a căldurii
- Reglare intuitivă a temperaturii (80 - 200°C) și a timpului (0 - 60 min)
- Panou digital tactil LED
- 7 programe
- Acoperire antiaderentă a vasului și a coșului
- Curățare ușoară - accesoriile pot fi spălate în mașina de spălat vase
- Se oprește automat când friteuza atinge temperatura corectă și reia funcționarea când temperatura scade
- Lampa de control
- Un semnal acustic indică finalizarea încălzirii
- Protecție la supraîncălzire
- Blocarea dublă a mânerului împiedică desprinderea coșului din bol.
- Lungime cablu: 1 m
- Dimensiuni friteuză: 31 x 38 x 36,5 (lungime x lățime x înălțime)
- Elemente din oțel inoxidabil pe carcasă
ACCESORII:
- tigaie, de exemplu pentru pizza (diametru: 180 mm)
- o oală pentru coacere, de exemplu, pâine (diametru: 185 mm)
- împărțitor de alimente
- coș (dimensiuni: 230 x 240 mm)
PRĂJIREA CU AER - forma conturată a friteuzei și circulația aerului vor asigura că alimentele sunt încălzite uniform, făcându-le crocante la exterior și fragede la interior.
PRĂJIREA ALIMENTELOR FĂRĂ ULEI - folosiți o cantitate mică de ulei sau nu adăugați deloc.
DIVERSITATEA VASAURILOR - datorită bolului și coșului cu o structură diversă și a unui interval larg de reglare a temperaturii de 80-200°C, puteți pregăti o varietate de feluri de mâncare
ALEGEREA MAI SANATOARE - Spre deosebire de friteutoarele tradiționale, nu necesită prăjire adâncă, ceea ce permite prepararea alimentelor mult mai sănătoasă. Mănâncă sănătos și gustos
Sfaturi pentru utilizarea unei friteuze cu aer:
- Utilizarea unei friteuze cu aer pentru prepararea alimentelor vă oferă un avantaj față de procesul de preparare a alimentelor într-un cuptor tradițional sau prăjire adâncă.
- Scăderea conținutului de colesterol. Datorită utilizării circulației forțate a aerului, țesutul gras al alimentelor este redus și conținutul de colesterol este scăzut.
- Economie de timp și energie. Datorită eficienței ridicate a metodei cu aer forțat pentru prepararea alimentelor, este posibilă reducerea timpului și a energiei.
- Păstrarea valorilor gustative. Un timp prea lung și o temperatură prea ridicată pot lipsi cu ușurință alimentele de aroma sa. Cu un control ușor al timpului și al temperaturii, această problemă poate fi rezolvată.
- Adăugarea unei cantități mici de grăsime la felurile preparate le va face crocante după preparare. Amestecarea ingredientelor la jumătatea timpului de preparare va asigura că acestea sunt încălzite uniform.